Om Uniqruit

Om Uniqruit

Tobias Danielsson - Rekryteringskonsult & Grundare

Tobias Danielsson har en Magisterexamen i företagsekonomi från Stockholms Universitet. Tobias har arbetat som Controller på Handelsbanken och sedan arbetat i 15 år i rekryteringsbranschen på Michael Page 2004-2006 och Grundat Human Capital 2006-2018. Tobias har gedigen erfarenhet utav att rekrytera och hyra ut Specialister, Chefer och Executives inom Ekonomi och Finansfunktioner till börsnoterade bolag samt Bank och försäkringsbolag.

Robert Kerje - Rekryteringskonsult & Grundare

Robert Kerje har en Magisterexamen i företagsekonomi från Stockholms Universitet. Robert har arbetat som Controller på Ericsson och sedan arbetat i 15 år i rekryteringsbranschen på Michael Page 2003-2006 och Grundat Human Capital 2006-2018. Robert har gedigen erfarenhet utav att rekrytera och hyra ut Specialister, Chefer och Executives inom Ekonomi och Finansfunktioner till börsnoterade bolag samt Bank och försäkringsbolag.

Mikael Schmidt – Rekryteringskonsult & Partner

Mikael Schmidt är utbildad civilekonom vid Uppsala och Stockholms universitet. Mikael har tidigare arbetat hos SEB Wealth Management 2014-2016 med fondhandel samt operations och som Senior Rekryteringskonsult hos Human Capital 2016-2019. Mikael har rekryterat över 100 roller till bank, finans och industribolag.


Uniqruit hjälper företag med rekrytering, bemanning, interimslösningar och executive search. Vi söker och utmanar branschledande förmågor, för träffsäker matchning. Varje dag. En utmaning som vi har hanterat framgångsrikt mer än 1.000 gånger - över en samlad tid på 30 år.

Uniqruit drivs och utvecklas i syfte att förmedla vårt breda och ständigt växande nätverk - till positioner som kräver hög kompetens och erfarenhet.

Våra mål i alla samarbeten är träffsäkerhet och långsiktig kundnöjdhet. Därför väljer vi att arbeta inom våra mest centrala kompetensområden. Både avseende de tjänster som vi erbjuder och de branscher vi verkar inom.


Bank, finans & försäkring

Vi som utgör kärnan för Uniqruit har själva operativ erfarenhet som ekonomer inom bank, finans och försäkring. Det ger oss en stark förståelse för de drivkrafter och karriärmål som finns hos de personer som arbetar inom segmentet. Vi har även fått följa många karriärer, vilket har gett oss insikter om vad som krävs för att vara framgångsrik i olika roller.

Detta gör Uniqruit till en naturlig partner för banker, försäkringsbolag, treasury funktioner, kapitalförvaltare, fondbolag, kreditinstitut, leasing och försäkringsbolag.

Vi erbjuder konsultation och rekrytering av specialister, chefer och executives.


Redovisning & Ekonomi

Inom våra affärsområden, redovisning och ekonomi, arbetar vi med rekrytering av nyckelkompetenser och chefer gentemot CFO organisationen.

Vi erbjuder konsultation, inhyrning och rekrytering av CFO:s, Ekonomichefer, Redovisningschefer, Business Controller, Financial Controller, Koncernredovisningschefer- och- specialister, Systemekonomer samt Kvalificerade Redovisningsekonomer.