Bemanning

Vår process

Bemanning


Varför just Uniqruit hjälper er med bemanning inom er sektor - det är ganska enkelt. Vi som utgör kärnan av bolaget har själva arbetslivserfarenhet från ekonomiyrket och vi rör oss ständigt bland ekonomer. Det gör att vi snabbt kan presentera en kollega med bakgrund och drivkrafter som vi själva har stark förståelse för.

Med det sagt, har vi även ett välutvecklat system för sökning och kandidathantering, vilket gör oss till mer eller mindre oslagbara utförare av uppgiften.

Det viktigaste för oss är att ni både känner och märker att ni får den perfekta konsulten för era behov. Processen ska vara snabb, trevlig, enkel och transparent. Varje gång.


Så här levererar vi en kollega till er:


1 - Behovsanalys

Vi träffas för att kartlägga uppdragets alla hörn. Vilka uppgifter ska utföras? Vilka parametrar utgör störst värde för er, vid tillsättningen av rollen. Det spelar ingen roll hur många konsulter vi har förmedlat tidigare - vi börjar från början, med en skräddarsydd profil.


2 - Presentation

Vi sammanställer profiler av den eller de konsulter som vi, utifrån behovsanalysen, tror kommer passa bäst för ert uppdrag. Ni väljer vem eller vilka ni vill träffa, så kopplar vi ihop er för en intervju.


3 - Avtal

När alla parter är nöjda skickar vi en uppdragsbekräftelse som reglerar konsultuppdraget. Det gör trygghet till en självklarhet.


4 - Uppföljning

Vi följer uppdraget från start till resultat. Båda parter ska känna sig nöjda med matchningen och det är viktigt för oss att även få det bekräftat.